DENTALNI TURIZAM

Zdravlje je najstariji i najjači motiv turističkih kretanja

S visokom kvalitetom stomatoloških usluga i dobrim cijenama, Istra je prepoznata kao poželjna destinacija za profesionalne i specijalizirane stomatološke tretmane. Dok uživate u razgledima najljepših turističkih središta i autohtonoj hrani i piću, učinite nešto dobro za zdravlje vaših zuba. Visoki standard usluga uz daleko niže cijene nego u zemljama EU, su glavni razlog dolaska na liječenje kod stomatologa u Istri!

ZAŠTO DENTALNI TURIZAM?
ZAŠTO DENTALNI TURIZAM?
Dentalnim turizmom smatra se putovanje u stranu zemlju prvenstveno zbog pristupačnijih troškova korištenja dentalnih usluga. Za većinu ljudi predstavlja alternativu visoke kvalitete dentalnih usluga nižih troškova u odnosu na njihovu zemlju, uz istovremeno lijep i opuštajući odmor.
VAŠ SMJEŠTAJ?
VAŠ SMJEŠTAJ?
Ordinacija surađuje sa više privatnih izdavača apartmana u Poreču i Vrsaru koji imaju uredno kategorizirane apartmane (3 zvjezdice) ali i hotela sa 3-4 zvjezdice. Postoji i mogućnost smještaja (sa našim prijevozom) u wellness centru ISTARSKE TOPLICE 28km od Poreča unutar kojeg postoji hotelski smještajni kapacitet sa 4 zvjezdice.

NAŠA ORDINACIJA

Moderna smo stomatološka ordinacija koja se bavi gotovo svim vrstama zahvata uz najnaprednije provjerene materijale današnje europske dentalne medicine. Radimo i dostupni smo svim svojim starim i novim pacijentima svakodnevno tijekom cijele godine.

ORDINIRAMO U POREČU
Ordiniramo u novoopremljenoj ordinaciji, koja se nalazi u užem centru Poreča, unutar novoizgrađene poslovne zgrade. Nalazimo se u neposrednoj blizini vatrogasnog doma, doma obrtnika i najvećeg centralnog gradskog parkirališta.

ISO CERTIFIKAT
Surađuje i sa više vrhunskih zubotehničih laboratorija u Istri i Zagrebu koji posjeduju europski ISO certifikat kvalitete izrade protetskih nadomjestaka.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO
Vladimir Kljajo dr.dent.med. posjeduje 15-godišnje iskustvo u privatnoj praksi od kojega min. 10-godišnje iskustvo u protetsko-implantološkoj i estetskoj grani stomatologije.

USLUGE
Shuttle service; Rent a car; Rent a Bike; Rent a boat…

CIJENIK
Ovisno o vrsti postupka cijena u Hrvatskoj za većinu dentalnih zahvata može biti od 2 do 3 puta manja nego u ostalim dijelovima Europe.