O NAMA

Dobrodošli u Turističku agenciju Fe-Mi tours!

Turistička agencija Fe-Mi tours nalazi se u Karigadoru, malom turističkom mjestu s dugogodišnjom ribarskom tradicijom. Agencija uspješno posluje od 1997. godine te pruža široki spektar usluga smještaja (privatnih apartmana, vila s bazenom, soba) kao i razne aktivnosti za ljubitelje aktivnog odmora. Uz odmor, pripremili smo vam i zanimljive izlete koji će obogatiti vaš boravak u destinaciji (izlete brodom, atraktivne jednodnevne izlete, aquapark).

Trudimo se osigurati vam najbolji omjer cijene i kvalitete i dati vam još više od toga. Obratite nam se s povjerenjem!

KONTAKTIRAJTE NAS

ISTRA

Savršena destinacija za obiteljski odmor

Idealan zemljopisni i klimatski položaj u blizini glavnih kopnenih i pomorskih putova središnje Europe te ugodna sredozemna klima i bogatstvo prirodnih ljepota, definitivno su najviše utjecali na razvoj turizma na ovim područjima.

BRTONIGLA
BRTONIGLA
Prepoznatljivo, između ostalog, i kao mjesto vrhunskih vina i maslinovih ulja, Brtonigla je naselje smješteno u sjeverozapadnoj Istri koje svakako treba posjetiti. Pripada vinarskim mjestima Istre pa se u naselju i okolici nalazi nekoliko konoba s vrhunskim vinskim podrumima.
VIŠE
UMAG
UMAG
Umag, grad i luka na sjeverozapadnoj obali Istre predstavlja vrata Istre i Hrvatske u Europu. Umag je poznato turističko središte najviše orijentirano na sportski i rekreativni turizam uz kojeg nudi zavidne mogućnosti smještajnih kapaciteta.
VIŠE
NOVIGRAD
NOVIGRAD
Kao stari antički grad, Novigrad je tijekom svoje povijesti bio na raskrižju brojnih važnih događaja. Danas je poznati turistički gradić koji je sačuvao svoj neodoljivi šarm mirnog ribarskog gradića, prepun povijesnih znamenitosti, bogatog kulturnog nasljeđa, sačuvanih prirodnih ljepota, autentičnih doživljaja i zamamne gastronomije.
VIŠE
KARIGADOR
KARIGADOR
Karigador je turističko naselje s luksuznim villama, apartmanima i kućama za odmor, lijepim kamenitim i šljunčanim plažama s bogatom mediteranskom vegetacijom koja se pruža do mora. Karigador je dobar izbor za goste koji traže MJESTO ZA MIRAN I OPUŠTEN ODMOR, svakodnevno uživajući u jedinstvenom zalasku sunca.
VIŠE

POGLEDAJTE PONUDU SMJEŠTAJA

POGLEDAJTE SVE