STRUČNJACI ZA NEKRETNINE

Poslovanje nekretninama zbog svojih mnogobrojnih popratnih organizacijskih, administrativnih i drugih radnji nužnih da bi se ono zgotovilo nerijetko se običnom čovjeku pretvori u pravu noćnu moru. Stručno osoblje tvrtke REN d.o.o. sa svojim sedmogodišnjim iskustvom maksimalno će Vam olakšati poslovanje s nekretninama, obavljajući za Vas sve prateće radnje koje takvo poslovanje čine kompleksnim, bilo da se radi o kupnji, prodaji, gradnji ili renoviranju nekretnine. REN d.o.o. će se tako na iznimno stručan i profesionalan način pobrinuti za pronalazak kupca (odnosno prodavatelja), temeljitu provjeru vlasničke dokumentacije, posredovat će prilikom kupoprodaje i prilikom rješavanja svih poreznih obveza kupca te će sudu dostaviti svu dokumentaciju potrebnu za uknjižbu.

POTPUNA USLUGA

Ukoliko se radi o gradnji ili renoviranju nekretnine, REN d.o.o. nudi usluge pronalaska zemljišta ili objekta za renoviranje, pomoći pri pronalasku i odabiru arhitekta i građevinske tvrtke, a također pobrinut će se za ishodovanje građevinske dokumentacije, organiziranje nadzora, tehničkog prijema i ishodovanje uporabne dozvole.

Ukoliko tražite nekretnine u Novigradu, Umagu, Lovrečici, Karigadoru, Savudriji i bližoj okolici, REN d.o.o. je prava adresa za Vas. Detaljno ćemo Vas upoznati s komplentom ponudom na području Novigrada, bilo da se radi o kućama, vilama ili stanovima, te Vam maksimalno pomoći u svakom pogledu u donošenju tako važne odluke.

0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA

OVDJE SMO ZA VAS

Želite li brzo i uspješno obaviti poslovanje nekretninama i riješiti se svih mogućih problema u vidu nepotrebnog gubitka vremena, novaca i živaca, obratite nam se s povjerenjem!

VIŠE